Hokksund Pistolklubb

Skytesport er idrett og rekreasjon på mange nivå

Victoria

Bli med å profilere Hokksund pistolklubb, og kle deg fint med HPK klær !

Hokksund pistolklubb har inngått avtale med Victoria om nettbutikk for profilert tøy. Det betyr at du kan handle i nettbutikken til rabatterte priser, betale med vipps og hente ved Syretårnet på Gulskogen eller få det hjem i posten. Du kan også møte opp og handle i butikken på Syretårnet.

Nettbutikken er tilpasset Hokksund pistolklubb, med våre farger, som er svart og hvit, og vår logo. Du kan også bestille navnet ditt trykket på klærne om du ønsker det. I varelageret ligger det også hørselvern, vernebriller, skyte bagger, bukser og varmedresser i tillegg til de populære hettegenserne, hettejakkene, fleece og t-skjorter. Sjekk ut varelageret på www.victoria.no.

Personlig innlogging får du ved å sende en epost merket “Ønsker innlogging hos Victoria” i emnefeltet til kasserer@hokksundpistolklubb.no med navn, e-postadresse og telefonnummer. Dette for å bekrefte ovenfor Victoria at du er medlem hos oss. Du vil da få en personlig innlogging fra Victoria om noen dager.

Det skytes mange skudd på Myhrespiten hver dag, og vi utøver skytesporten i mange ulike grener og forbund. Felles for oss alle er at vi er medlem i Hokksund pistolklubb. Bli med å promotere klubben vår og kjøp profilerte klær – og vis at du er en av oss !

Klubbeffekter på klubben

Klubben har tilgjengelig et utvalg klubbeffekter som kan kjøpes for å promotere klubben utad. Dette kan i dag betales via Vipps for så å bli hentet ut på forespørsel. Ofte er dette mest gunstig å gjøre når et styremedlem er tilgjengelig.

Du finner Vipps-butikken ved å søke etter HPK – kiosk eller #690937

Her finner du jakker, t-skjorte, genser, masse caps, kopp, felt-vest, og HPK-merker.

Comments are closed.