Hokksund Pistolklubb

Skytesport er idrett og rekreasjon på mange nivå

Holtefjell Open

Det er på sin plass med en oppdatering fra matchledelsen for Holdefjell Open 2020, gitt samfunnssituasjonen vi står overfor i disse dager. Mine tanker går til alle de som allerede er berørt. Hva gjelder Holtefjell Open 2020, så har matchledelsen pr i dag ikke bestemt seg for om matchen vil gå som planlagt, bli avlyst eller utsatt. En endelig avgjørelse vil bli tatt medio mai, men enn så lenge utsetter jeg påmeldingen til 1. juni. Så fort en endelig avgjørelse blir tatt om hvorvidt matchen skal gjennomføres eller ikke, vil dette bli annonsert på ulike arenaer så alle potensielle gjester skal bli informert. Måtte vi alle møtes i september som planlagt.

DVC

Jon Richard Røine

Match director

Holtefjell Open 2020

Comments are closed.