Hokksund Pistolklubb

Skytesport er idrett og rekreasjon på mange nivå

Oppdatering Holtefjell Open 2020

Hokksund Pistolklubb ved Dynamiskgruppen ser seg dessverre nødt til å utsette Holtefjell Open til 2021. Dette er for oss en meget tung og uønsket beslutning å ta. Bakgrunnen for avgjørelsen er den usikkerheten som hersker rundt Covid-19 og tiltak som er/kan bli innført av myndighetene vedrørende smittespredning. For oss blir risikoen for å gjennomføre uakseptabelt høy da det ikke virker som om smittefaren vil være over i løpet av høsten, kombinert med at hoveddelen av matchkomiteen ikke har arrangert et Level 3 IPSC stevne før. Når vi først skal gjøre det ønsker vi at stevnet skal bli så bra som overhodet mulig. Dette får vi dessverre ikke til i år under gjeldende situasjon. Vi håper på forståelse fra både skyttere og sponsorer og ønsker alle hjertelig velkommen til Holtefjell Open i 2021.

DVC
Matchkomiteen

Unfortunately, Hokksund Pistolklubb has to postpone Holtefjell Open until 2021. This is due to the ongoing Covid-19 pandemic. During the existing circumstances, we will not be able to arrange the match according to the quality it deserves. We are very sorry for this decision.

DVC

Match comitee

Comments are closed.