Hokksund Pistolklubb

Skytesport er idrett og rekreasjon på mange nivå

Østlandsmesterskap i dynamisk rifle

Førstkommende søndag (30.05) arrangerer klubben tidenes første østlandsmesterskap i dynamisk rifle. Her vil de beste av de beste fra Østlandet, samt deltakere fra fjern og nær, møte opp for å konkurrere på utfordrende stager i anlegget vårt.

Skytingen starter kl 09:00 og holder på utover dagen. Hver gruppe skyter ca 1 time pr standplass/stage før de går videre til neste.

Dette er en flott mulighet for å se skyttere i både Norges- og verdenseliten delta i en krevende skytegren i nærområdet. Er du nysgjerrig på hva dynamisk skyting er, så er dette absolutt tiden for å besøke anlegget og ta en titt. Alle er hjertelig velkomne til å se på helgens arrangement, men husk briller og hørselvern.

Denne gangen vil det være en premieutdeling i etterkant av stevnet. Dette vil bli gjennomført på 25m-banen ved den store logoen på haglebrakka. Her vil det være litt ulike premier, men det ryktes om bidrag fra Bertel & Steen og Brownells.

I forbindelse med dette arrangementet vil det dessverre være begrenset tilgang til annen aktivitet i tidsrommet fredag kveld til søndag ettermiddag.

 

Ved spørsmål, ta kontakt med Erik Torp eller Jon Richard Røine.

Comments are closed.