Hokksund Pistolklubb

Skytesport er idrett og rekreasjon på mange nivå

Funksjonærer til feltstevne 4. september 2022

Funksjonærer til feltstevne 4. september 2022
Vi nærmer oss raskt feltstevne igjen, og denne gangen er det Aron som er arrangør. I den forbindelse trenger vi en del funksjonærer ute i feltløypa.
Dette er en veldig fin anledning for nye skyttere å lære omfeltskyting, opptreden på standplass, regler og dømming mm. Vi trenger hjelp i kiosken, funksjonærer til lapping av skiver, og også dommere/standplassledere. 

Dugnad før stevnet
Det er behov for hjelp på ettermiddagen torsdag 1. september, og fredag 2.september. Torsdag utbedres feltløypa, og det skal byttes en del plater på skivestativene. Fredag må vi ta den siste finpussen på skivestativene, standplassene ryddes og nye skiver skal stiftes opp.

Funksjonærskyting
Funksjonærskytingen er for de som bidrar på dugnader til dette arrangementet, og/eller er funksjonær på søndagen.
Det vil bli satt opp en liste over alle som deltar på dugnad eller er funksjonær søndag. Står du på lista, skyter du gratis på funksjonær skytingen lørdag  3.september.
Rekrutter som har spørsmål om lån av klubbvåpen denne dagen måavtale dette med trenere på rekrutten.

Bevertning
Stevnedagen får dere en enkel lunch og ½ l brus hver. Det er mulighet for å få kjøpt grillpølser i kafeen til funksjonær pris lørdag. Lørdag er det også gratis kake og kaffe.

Påmelding
Påmeldingen sendes på e-post til: felt@hokksundpistolklubb.noinnen 24. august. Da blir du ført opp på lista. NB: Det er viktig at du skriver opp fullt navn, mailadresse og telefonnummer slik at det blir enkelt for oss å komme i kontakt med deg.

 Vi håper at så mange som mulig kan hjelpe til på feltstevne denne helgen.

Med vennlig hilsen
Hans Olav Løen Feltoppmann – Hokksund pistolklubb
Mobil: +47 481 41 364

Comments are closed.